swarovski_rolls_royce_malaga_autok es divat
Swarovski kristályok amerre csak a szem ellát Michael Jackson autóján

Kiváló borok, tengerpart, kellemes éghajlat, állandó napsütés – ezek az első gondolatok, amik Malagáról, a dél-spanyol kikötővárosról elsőként eszünkbe jutottak eddig. Mostantól mindezt bátran kiegészíthetjük a divat, autózás és művészet kifejezésekkel. Száz elképesztő négykerekű vár rád az autók és divat malagai fellegvárában! Írd fel a bakancslistádra, és amint újra lehet utazni, próbáld meg felkeresni ezt a fantasztikus helyet.

malaga_automuzeum_3
Tökéletes kikapcsolódást ígér a malagai Autó- és Divat Múzeum

Autók, divat és művészet 6000 négyzetméteren

A régi dohánygyárból kialakított Automovilísticó Múzeum mintegy 6000 négyzetméteren mutat be olyan különlegességeket, mint Michael Jackson Swarovski kristályokkal kirakott Rolls-Royce-ja vagy Grace Kelly limuzinja. Egészen az első világháború előttről is találunk már modelleket, de az 1920-as évek remekeiből sincs hiány.

swarovski_rolls_royce_malaga_museum
Michael Jackson Swarovski kristályokkal kirakott Rolls Royce Silver Cloud-ja – az énekes szeretett vezetni, szívesen autózott egyedül, kíséret nélkül

A sor tovább folytatódik az 1930-as évek Art Deco csodáival, valamint a ’40-es évek olyan népszerű modelljeivel, mint például a Morris, a Citroën vagy a Fiat 500. A Hollywoodesque-kollekció az 1950-es évek lenyűgöző amerikai járgányait vonultatja fel, az álomautó szekció csúcspontja pedig egyértelműen a Cadillac-gyűjtemény.

alomauto_kollekico_malaga_muzeum autok es divat
Egy sorban az amerikai álom ikonikus négykerekűi

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2