A Dávid Norbert Képzőművészeti Galéria 2013 – tól működik Budapesten, a Kossuth térről nyíló Falk Miksa u. 6-8. szám alatt. A Dávid Galéria teljes mértékben a kortárs művészet új irányvonalai felé nyit. Új utat mutat a vizuális művészet reneszánsz értelemben vett megújítására egy új kor küszöbén. Az absztrakt expersszionizmus, az új digitális művészetek, a realista figurális ábrázolás, valamint az újrafogalmazott pop art művészet tehetséges alkotóit mutatja be.

A Dávid Galéria szeretettel invitálja olvasóinkat kiállítás megnyitójára, amely június 8- án (szombaton) 18 órai kezdettel kerül megrendezésre a Falk Miksa u. 8 szám alatt. A kiállítás a “The Twelve – Art Biennálé nevet viseli, és 12 válogatott és meghívott művész munkáit mutatja be. Terdik Szilvia, Markó-Rádler Elvira, Bors Györgyi, Sziksz Eszter, Boda Anikó, Petra Stefankova, Balog Béla, Dávid Norbert, Abdoul-Ganiou Dermani, Don Bergland, Igor Eugen Prokop, Juan Dominguez, – indítja útjára a TIZENKETTEK elnevezésű kiállítás sorozatot.

A Tizenkettek, Művészeti Biennáléra sok szeretettel invitálunk és várjuk mindazokat, akiket érdekel a kimagasló művészi értékű kortárs művészet.

https://www.davidgallery.hu/the-twelve/

Egyidőben a Tizenkettek kiállítással, megtekinthető lesz a Please Hesitate – Under Grand Project kiállítás is ugyanitt. David Norbert, David Ervin, Weide Ancsa és Balog Béla alkotásaival. A “PLEASE HESITATE” nem csupán egy kiállítás, hanem egy megfontolt és tudatos lépés a művészeti kifejezés új területei felé. Mondanivalójában és témájában az innováció és az alkotói szándék találkozását ünnepli, miközben arra kér, hogy álljunk meg egy pillanatra, és bátran merjünk hezitálni is.

 

https://www.davidgallery.hu/please-hesitate/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •