Porsche Forma E
A versenyautókon és a versenyzők ruháin is feltűnik majd a piros logó; fotó: Porsche Facebook

A Vodafone Csoport lesz a hivatalos kommunikációs partnere a következő öt évben a Porsche Motorsportnak, a Porsche Forma E csapatnak a 2019/2020-as FIA forma E bajnokságon. A Forma E az első teljesen elektromos, nemzetközi együléses autós versenysorozat, amelyen a kocsik több mint 200 km/órával száguldanak. Mindezt nulla károsanyag-kibocsátással, négy kontinens 12 nagyvárosának útjain.

Technikai támogatás a Porsche Forma E számára

A csapat 2019 novemberi bemutatkozásakor a Vodafone márka látható lesz a Porsche történetében elsőként megalkotott teljesen elektromos versenyautóin. Csakúgy, mint a vezetők egyenruháján. A Vodafone Csoport szponzorációja tartalmazza a kommunikációs eszközök biztosítását és a technikai támogatást is a Porsche csapat számára. Ahmed Essam, a Vodafone Csoport kereskedelmi igazgatója úgy fogalmazott: a Forma E egyre újgenerációs, technológia-vezérelt sport, ami szívén viseli bolygónk ügyét. Fritz Enzinger, a Porsche Motorsport alelnöke pedig azt mondta: örülnek, hogy a telekommunikációs cég mellettük áll ebben a fontos pillanatban, amikor a Porsche Motorsport ebbe az új versenyosztályba lép.

porsche forma e FB2
A Vodafone erősen hisz a Forma E innovációs küldetésében; fotó: Porsche Facebook

A Porsche volt az első autó ipari ügyfele a Vodafone Csoportnak a hálózatba kapcsolt megoldások terén. Az elmúlt években a két vállalat szorosan együttműködött annak érdekében, hogy prémium modelljeiket számos új szolgáltatással egészíthessék ki. Ilyen például a mobiltelefonos alkalmazáson keresztüli zárással/nyitással, pozíciókövetéssel, valamint az autó egyes jellemzőinek figyeléséből eredő megelőző karbantartás funkció.

A Posrche Motorsport számtalan céggel működik együtt, nemrég azt jelentették be, hogy a Porsche 911 ezentúl Goodyear SuperSport versenyabroncsokon hasít. És ha már Porsche 911: eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha te tervezhetnéd meg saját Porschédat? Ne késlekedj, próbáld ki!

Forrás: www.mediapiac.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •