A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 28 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. Azóta számos szakmai elismerésben és közönségdíjban részesült. Az elmúlt években az új versenytársak megjelenése, idén a járvány okozta kihívások miatt is hatalmas megtiszteltetés az egész évben folyamatosan nyitva tartó Kempinski Hotel Corvinus számára, hogy erőfeszítéseik nem maradtak észrevétlenül. Az ötcsillagos ház nemrég négy rangos díjat kapott. Már csak felsorolás szinten is nagyon impozáns a névsor: Magyarország Legjobb Városi Luxusszállodája, Magyarország Legjobb MICE Hotele, Magyarország Legjobb Hotel Spája és Arany fokozatú Zöld Szálloda. Nézzük, melyik díj mit is jelent pontosan!
kempinski hotel
Budapest legfőbb látnivalói közelében található az elegáns hotel

Luxus, zöld, spa

Magyarország Legjobb Városi Luxusszállodája (Country Win in Luxury City Hotel 2020) – World Luxury Hotel Awards: ezt a díjat a vendégek, utazók és szakmai szervezetek véleményét figyelembe véve ítélik oda. Évente több mint 300 000 szavazat érkezik be. Még tovább fokozza a luxusszálloda-csoport örömét, hogy 2020-ban világszinten az általános győztes a gyönyörű fekvésű The Apurva Kempinski Bali lett.

Magyarország Legjobb MICE Hotele (Hungary’s Best MICE Hotel 2020) – Word MICE Awards: a szavazatok utazási szakemberektől és a nagyközönségtől érkeztek.

kempinski karácsony
Ünnepi fényekkel van körbevéve a Kempinski Hotel Corvinus

Magyarország Legjobb Hotel Spája (Hungary’s Best Hotel Spa 2020) – World Spa Awards: a 2015-ben alapított díj a fürdőturizmus- és wellness szektor kiválóságainak elismerésére és jutalmazására irányuló globális kezdeményezés. A szavazatokat minden évben a szektorban dolgozó szakemberek, valamint a fürdőturizmus résztvevői adják le. Idén rekordszámú szavazat érkezett. A legjobb ebben is a Kempinski Hotel lett.

Arany fokozatú Zöld Szálloda 2021-2022 – MSZÉSZ: ezt a díjat a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) ítéli oda kétévenként olyan szállodáknak, amelyek sokat tesznek a fenntarthatóságért. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a következő két évben is büszkén viselheti az arany fokozatú “Zöld Szálloda 2021-2022” címet.

A luxus után jöjjön egy másik műfaj: ebben a cikkben megtalálod a hazai turistaházak top10-es listáját.

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •