fordfamilyfunhub gyerek laptop
Színezőket, útvesztőket és memória játékokat is kínál az oldal; fotó: Pixabay/Victoria_Borodinova

Eredetileg a home office-ban dolgozó kollégák gyerekeinek készült el a játékgyűjtemény, melynek óriási sikere miatt mindenki számára – magyar nyelven is – elérhetővé vált a Ford szórakoztató weboldala. Számtalan játékkal van tele, kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják a karantén alatt.

Színezők, memóriajáték, útvesztő a FordFamilyFunHub oldalon

„A jelenlegi nehéz helyzetben sokszor a legtöbb, amit tehetünk, hogy otthon maradunk. Azonban megértjük, hogy ez néha kihívás lehet. Ezért hoztunk létre a FordFamilyFunHub oldalt, ami telis-tele van játékokkal – kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy kellemesen teljen az együtt töltött idő! Az első körben a home office-ban dolgozó Fordos munkatársak gyerekeinek készült játékgyűjtemény rövid időn belül olyan sikeres lett kollégáink körében, hogy annak publikálása, közkinccsé tétele mellet döntöttünk” – mondta el Györke Orsolya, a Ford kommunikációs igazgatója. A Ford szórakoztató weboldala egyszerű színezőket, bonyolultabb útvesztőket és memória játékokat is kínál. Így minden kicsi talál magának egy kis kikapcsolódást jelentő szórakozást. A nagyobbak pedig egy igazi autótervező helyébe képzelhetik magukat, ahogy pontról-pontra összekötve a Mustang Mach-E, a Ranger vagy épp az új Puma rajzait, a szemük előtt alakul ki a kész kép. Sőt a vállalkozó kedvűek papírból is elkészíthetik a Puma origami mását. A FordFamilyFunHub portál tartalmát folyamatosan bővítik a Ford munkatársai.

ford szorakoztato weboldala gyerek jatek
Ki ne szeretne színezni? A Ford szórakoztató weboldalán számos Ford modell közül választhatunk, fotó: Ford

Az interneten egyébként rengeteg kreatív ötletet, játékot találunk. Ha autórajongók vagyunk, érdemes megpróbálkozni a hajtogatással. Papírmakett-csomagunkban megtaláljátok a luxus sportautók királyát, a francia Bugatti Veyront is.

A Ford azt is bejelentette, hogy a Ford Alapítvány és a Ford Motor Company vezérigazgatója, Bill Ford együttes erőfeszítésével létrehozott COVID-19 Adományozási programja várhatóan egymillió dollárt gyűjt majd a járvány ellen világszerte küzdő csoportok számára.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •