megújult audi q5 SUV
Kettő új szín található a kínálatban, ezek közül az egyik ez a district zöld

Az Audi Q5 már évek óta a prémium középkategória egyik legkeresettebb SUV modellje az európai piacokon. Az Audi pedig most még jobbá és vonzóbbá varázsolta népszerű modelljét. Többek között változtattak a külsején és az Audi SUV-ja digitális OLED technológiával szerelt hátsó világítótesteket kapott – ezek itt debütálnak világszerte először.

1. Az Audi Q-dizájn formai nyelvezete most még szembetűnőbb

A külső formavilág tökéletesítése során az Audi mérnökei számos feltűnő részlettel erősítették tovább ezt a képet és érzetet. A nyolcszögletű Singleframe hűtőrács még laposabb lett és minden korábbinál szélesebbnek hat. Az oldalsó légbeömlők magassága nőtt és trapézformájú betétekre tagolódnak. A LED fényszórók felső részében a nappali menetfény új rajzolatú világítási képet kapott. Oldalnézetből az átdolgozott küszöbbetéteknek köszönhetően az Audi Q5 megjelenése könnyedebbé vált és a szabadmagassága is nőtt.

Audi Q5
Az erőteljes Q identitás határozza meg az Audi Q5 külső, erőt és biztonságot sugárzó megjelenését
audi Q5
4,68 méteres hosszával az átdolgozott Audi Q5 most 19 milliméterrel hosszabb, köszönhetően elsősorban nagyobb lökhárítóinak

Az autó hátsó részén egy új dekorelem található, amely a világítótestek és az új diffúzorbetét között húzódik a vízszintes síkban. Az alapfelszereltség mellett két opcionálisan választható dizájn csomag is elérhető. Az „advanced” csomagnál a Singleframe hűtőrács króm függőleges rácsokat, míg az első és hátsó lökhárítók alatti alvázvédelem a fekete szín helyett ezüst borítást kapott. Az „S line” csomagban a Singleframe hűtőrácsnál sportos méhsejtmintázatot alkalmaztak és egy króm csík keretezi a hátsó diffúzort. A tizenkét elérhető fényezésből kettő új szín található a kínálatban, ezek district zöld és ultra kék névre hallgatnak. Opcionálisan fekete optikai csomag is választható.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

1
2