új jaguar F-PACE
Az új Jaguar F-PACE a luxus, az állandó online kapcsolat és az elektromos hajtás terén egyaránt többet nyújt

Határozott, új külső megjelenéssel és szépségesen megmunkált, vadonatúj belső térrel és hibrid hajtáslánccal érkezik az új Jaguar F-Pace. 10 pontban ismertetjük az új modellt!

1. Átdolgozott külső megjelenés

Új kialakítású motorházfedél, nagyon keskeny, teljes LED-es, négy elemből álló fényszórók, új hűtőmaszk, valamint új hátsó lámpatestek és lökhárító teremt még határozottabb kiállást a díjnyertes F-Pace nagyteljesítményű szabadidőjármű számára. A nagyobb hűtőmaszkon a Jaguar tradicionális logója által ihletett rombusz-mintázat jelenik meg. A kerékdob légkivezető nyílásait mostantól az ikonikus Leaper embléma díszíti. Az új F-Pace minden felszereltségi szintjén prémium LED technológiát találunk. Az SE és HSE modellek automata fényszórókat kaptak, intelligens fényszóró asszisztenssel kiegészítve.

2. Gondosan megmunkált belső tér

A vadonatúj utastérben kifinomult részletek, prémium anyagok és ösztönösen kezelhető technológia teremt nyugodt, pihentető környezetet minden utas számára. Az új, körkörösen megragadható fogantyúval szerelt ajtópanelek megkönnyítik a beszállást, illetve tágasabb férőhelyet kínálnak vizes palackok és egyéb tárgyak elhelyezésére. Az elektromos ablakemelő kapcsolók az ajtópanel felső részéről lejjebb költöztek, így az utasok még könnyebben elérhetik azokat.

jaguar hibrid uj

3. Megújultak a Jaguar F-Pace ülései

A megújult ülések szélesebb párnázatot, kibővített masszázsfunkciót, valamint nagyobb felületen működő hűtő és fűtő funkciót kaptak. Egyes modelleken minden fejtámlát dombornyomott Jaguar Leaper figura díszít. A márka múltjára a kárpitokra erősített ‘Est.1935 Jaguar Coventry’ címkék hívják fel a figyelmet.

 

4. Plug-in Hybrid

Az új Jaguar F-Pace hálózatról tölthető, soros négyhengeres benzin-elektromos hibrid hajtáslánca 404 lóerős csúcsteljesítménnyel, akár 53 km tisztán elektromos hatótávolsággal és akár 49 g/km* CO₂ -kibocsátással bír.

új f-pace
Négy- és hathengeres motorokból álló, mild hybrid és plug-in hybrid technológiát is alkalmazó hajtáslánc-kínálattal érkezik az új F-Pace

5. Hathengeres mild hybrid benzin- és dízelmotorokat kapott az új F-Pace

Az új 400 lóerős, soros hathengeres 3,0 literes Ingenium benzinmotor és a legújabb 300 lóerős, soros hathengeres, 3,0 literes Ingenium dízelmotor mild hybrid (MHEV) technológiával kínál kifinomult motorteljesítményt és kivételes menetdinamikát. Az új generációs 2,0 literes, soros négyhengeres Ingenium dízelmotorok üzemanyag-fogyasztását szintén MHEV technológia teszi még kedvezőbbé. Az összes motorhoz a Jaguar nyolcfokozatú automata sebességváltója csatlakozik, és minden modell alapfelszereltségként kínálja az összkerékhajtást.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

1
2