Lexus LC_Convertible_32

Ahogy azt nyáron mi is megírtuk, nyitott tetős sportkupéval erősít a Lexus, amelynek különleges dizájnú prototípusát a Goodwood Fesztiválon mutatták be. A felhúzott és lehajtott tetővel egyaránt gyönyörű Lexus LC 500 Convertible lélegzetelállító teljesítményhez egy kabrió különleges vezetési élménye társul.

1. A vezetési élmény már az érzékekre hat

A Los Angelesi Autószalonon áll először reflektorfénybe a Lexus LC 500 zászlóshajó kupé régóta várt kabrióváltozata, az LC 500 Convertible. Az LC modellsorozat hűen tükrözi, ahogyan a Lexus fényűző életstílus-márkává fejlődik, hiszen ezek az autók a vezetés öröme mellett olyan élményeket is kínálnak, amelyek még teljesebbé formálják tulajdonosuk életét. Az új LC 500 Convertible olyan vezetési élményt nyújt, amely már az érzékekre is hat.

Lexus LC_Convertible_34

2. A Lexus LC 500 kabrió teteje menet közben is mozgatható

A vászontető különleges sziluettet formáz, és sportos megjelenéssel ruházza fel az autót. Annak érdekében, hogy az LC 500 kabrióváltozata lehajtott tetővel is dinamikus látványt nyújtson, az automata összecsukó mechanizmus a takaróelem alatt kapott helyet. A tető vászonanyagát úgy választották meg és szabták ki, hogy mindig feszes maradjon, ne legyenek rajta zavaró ráncok és gyűrődések. A tető az autó 50 km/órás sebességéig menet közben is mozgatható, és a vezető a műszeregységbe épített animációs kijelzőn ellenőrizheti a tető működésének folyamatát.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

1
2
3
4