7. Aszalt paradicsommal és rozmaringgal

Még egy mediterrán finomság, elvégre nyár van. Az aprított rozmaringleveleket és a felcsíkozott aszalt paradicsomot külön-külön is hozzáadhatjuk a krumplihoz, de ha veszünk vagy készítünk egy üveg vörös pesztót, úgy is szuper lesz.

újkrumpli receptek
(Fotó: Freepik)

8. Zsályával és almával

Különleges és különlegesen finom is! Az almát pároljuk meg a zsályával, majd keverjük össze az elkészült burgonyával. Sertés- és marhahús mellé ajánljuk.

9. Parmezánnal és fokhagymával

A fokhagymával együtt lepirított burgonyának adhatunk egy kis plusz csavart, ha a sütés végén reszelünk hozzá egy jó adag parmezánt.

10. Snidlinggel és lila hagymával

Zárjuk a sort egy klasszikussal! A lila hagyma a snidlinggel párosítva nagyon jól passzol a hagyományos, ecetes dresszinggel összekevert krumplisalátához.

Forrás: Ízes Élet

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3