Hiánybetegségek, alultápláltság? 3+1 tévhit a növényi étrendről
Bár a húsmentes étkezés számos egészségügyi és környezetvédelmi előnnyel bír, egyáltalán nem mindegy, miként választjuk meg az ételeinket.
Mostantól csak így fogod elkészíteni a házi tésztasalátát
A tésztasaláta az egyik legjobb nyári ételek egyike: frissítő, tele lehet pakolni szezonális zöldségekkel, gyümölcsökkel, a tésztától pedig laktató lesz.
Könyvajánló: Gyors, finom, egészséges receptek Rachel Allen ajánlásával
A könyv 80 jellegzetes nemzetközi receptből válogat, köztük három jól ismert magyar étel is szerepel: a gulyásleves, a lecsó és a túrós palacsinta.
Nyáron cseréld le a gyömbérteát gyömbérrel ízesített vízre!
A gyömbért nemcsak finom íze, hanem jótékony hatásai miatt is szeretjük. Azaz amellett, hogy remekül feldobja az ázsiai ételeket, a limonádét vagy épp a süteményeket, roppant egészséges is. A rekkenő hőségben viszont egyáltalán nem...
Itt a nyár, fagyizzunk! 5 egyszerűen elkészíthető házi fagylalt és jégkrém
Habár elég szeszélyes az idei nyarunk, akkor sem múlhat el úgy nyár, hogy ne készítsünk hűsítő házi finomságokat. Íme a legjobb fagyi és jégkrém receptek.
Házhoz jön a szendvics, a grillcsirke, a sör és a péksüti is
Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell házhoz szállítás, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk.
Levendulát mindenbe! Így használhatod fel a sokoldalú növényt
Már javában tart a levendulaszüret szerte az országban. Cikkünkben mutatunk néhány tippet, hogyan használhatod fel az apró lila virágokat.
Tévhit vagy sem? 3+1 dolog, amit nem tudtunk a növényi étrendről
Lehetséges, hogy a zöld életmód kártékonyabb a környezetre nézve? Cikkünkben lerántjuk a leplet a vegán étkezés, a növényi életmód kevésbé ismert tényeiről.
Újra itt az újkrumpli! Mutatunk hozzá 10 finom ízkombinációt
Végre elérkezett a nyár legsokszínűbb köretének, az újburgonyának a szezonja. Cikkünkben a legváltozatosabb újkrumpli receptek kerülnek bemutatásra.
Megnyitott a Dobka a bulinegyedben!
A szezonalitás nagyon fontos a Dobka konyhájában, hiszen az ételek a legkiválóbb alapanyagokból, a szezonálisan elérhető húsokból és zöldségekből készülnek el.