Mutatjuk, hogy miért érdemes jó sok kivit enned
Cikkünkben mutatjuk, mitől olyan egészséges gyümölcs a kivi, és hogy miért érdemes minél többet enni ebből a szőrös trópusi gyümölcsől.
Mik azok az antioxidánsok, miért hasznosak és hogyan pótoljuk?
A szervezetünk is termel antioxidánsokat, de időskorban ezek hatásfoka, mennyisége csökkenhet. Sok esetben érdemes lehet ezeket „kívülről’ pótolni.
Szilvából sosem elég! Íme az ősz legjobb szilvás receptjei
Receptválogatásunkban bemutatunk nektek, egy könnyen elkészíthető szilvakrémlevest, egy fűszeres szilvachutney-t és egy mennyei szilvás-mákos muffint.
Champion díjat kapott a Lidl saját márkás pezsgője
A VinAgora Borverseny Champion díját az áruházlánc és a Garamvári Pincészet közös terméke, a Pannon Imperial Extra Dry pezsgő érdemelt ki.
Körtés karamell mousse lett idén Budapest desszertje
A Szamos Marcipán desszertje nyerte el idén a Budapest desszertje címet. A kreáció egy új ízvilágot vonultat fel, ami még nem szerepelt kínálatukban.
Túl a tojáson: 5 szuper fehérjeforrás reggelire
Unod a tojást, de valami tartalmassal, teljes értékű proteinnel kezdenéd a napot? Mutatjuk, melyek a legjobb alternatív fehérjeforrások, nem csak reggelire.
Töltött bundás kenyér és french toast, hogy jól induljon a nap
Bundás kenyér az egyik legjobb reggeli, ez nem vitás. Cikkünkben most mutatunk nektek egy töltött sós és egy töltött édes változatot is.
8 rossz étkezési szokás, amelyeket minél előbb felejts el!
Cikkünkben megmutatjuk, melyek azok az étkezési szokások, amelyeken sokunknál elcsúszhat a tudatos és egészséges táplálkozás.
Növényi táplálkozás: ha nem figyelsz, B-vitamin-hiányt okozhat
A B-vitaminok elsősorban állati eredetű élelmiszerekben találhatóak meg, pótlásukra növényi táplálkozás esetén fokozottan oda kell figyelni.
Térképen a világ legrégebbi éttermei, köztük egy magyar hely is
A világ legrégebbi éttermei közt ott van a valóban legrégebbi is, amelyet először egy Kr. u. 803-ban íródott versben említenek meg.