tier elektromos roller budapest
(Fotó: TIER)

Ne keresgélj tovább, hiszen mostantól már a Google Maps alkalmazásban is megtalálhatod a közelben lévő TIER e-rollereket. A térkép appban emellett olyan hasznos információkról is tájékozódhatsz, mint a becsült utazási költség vagy a várható menetidő. Tipp: Újabb budapesti kerületekben használhatod a TIER rollereket

2022-ben több vidéki városban is megjelennek a TIER elektromos rollerek

Az applikációban a kerékpáros útvonalak fül alatt találhatók a “Roller” és a “TIER” gombok. A TIER gombra kattintva a Google Maps megmutatja a legközelebbi elérhető TIER e-rollereket, azok távolságát a felhasználótól, és az egyes rollerek töltöttségi szintjét. Az utazás megkezdéséhez a felhasználókat ezután a TIER alkalmazásba irányítja át a térképes applikáció.

tier roller elektromos google maps
A TIER elektromos rollerek lokációját is jelzi a Google Maps, a velük való utazást pedig a már megszokott módon tervezhetjük meg

A szolgáltatás Berlinben, Hamburgban, Oslóban, Helsinkiben, Stockholmban, Zürichben, Bécsben és számos további európai nagyvárosban elérhető. Mostantól a felhasználók Budapesten, továbbá Utrechtben és néhány olasz városban is megkereshetik a Google térképes alkalmazásában a hozzájuk legközelebb eső TIER-rollereket.

A TIER tavaly szeptemberben indította el e-roller szolgáltatását Budapesten, és rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert a városlakók körében. A TIER környezetbarát e-rollerjei jelenleg Budapesten az I., II., III., VI., VII., VIII., IX., XI., XII. és a XIV. kerületben érhetőek el, és a tervek szerint a közeljövőben több budapesti kerületre és vidéki városra is kiterjeszti szolgáltatását.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •